top of page

Waarom Santiago Taal?

Kleine groepen (max 6 pers)
Veel ruimte voor conversatie.

Nu ook cursussen on-line!

12 lessen van 1,5 uur in de Jordaan in Amsterdam .

Schrijf je nu in!

Laatste Nieuws
Leer nu snel Spaans in Amsterdam

Iedereen die op een leuke en goede manier de Spaanse taal wil leren, kan bij ons terecht vlakbij het centrum van Amsterdam. Als je na het lezen van de website nieuwsgierig bent geworden en je wilt inschrijven kun je het inschrijfformulier direct invullen. Hier kun je bekijken waarom het interessant is om Spaans te gaan leren.

Spaans On-line via Skype

Santiago Taal gebruikte op kleine schaal al Skype om cursisten les te geven. Nu lesgeven in persoon geen optie is in verband met het Coronavirus breidt Santiago Taal de mogelijkheden uit om via Skype Spaanse les te krijgen.Privélessen kunnen elke moment starten. De Skype groepslessen starten aan het begin van elke maand.

Groepslessen starten elke maand

Je kan nog aansluiten in de groep die deze maand is gestart.
De cursus bestaat uit 12 lessen. Je kan je inschrijven middels het inschrijfformulier
Bij Santiago Taal hebben we gemerkt dat veel cursisten graag flexibiliteit willen met betrekking tot cursustijden en dagen. Daarom bepalen we samen met de cursisten wat de beste dagen en tijden zijn zodat niemand een les hoeft te missen.

Versnelde privéles

Wil je je Spaans weer bijspijkeren voordat je naar een Spaanssprekend land gaat dan zijn privélessen echt iets voor jou. In korte tijd (versnelde privélessen zijn mogelijk!) heb je alles weer opgehaald en heb je ook nieuwe zaken geleerd. Ook cultuur van het betreffende land komt aan de orde.  Je bezoek aan het buitenland zal hierdoor een intensievere ervaring zijn.

Kinderen en Scholieren

Santiago Taal organiseert ook cursussen voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze cursussen zijn op zaterdagochtend en eventueel woensdagmiddag. Neem even contact op voor meer informatie.

Bedrijven

Santiago Taal verzorgt op dit moment al cursussen Spaans bij verschillende organisaties en bedrijven. Als u zaken doet met Spaanstalige bedrijven zal het veel makkelijker gaan als uw team zelf ook Spaans spreekt. Santiago Taal verzorgt Spaanse cursussen op locatie en kan eventueel de cursussen aanpassen aan uw bedrijfstak. Gemakkelijk en efficiënt! Voor meer informatie neem even contact op.

bottom of page