top of page

Kinderen en Scholieren

Santiago Taal richt zich ook op jonge kinderen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw kind Spaans wil gaan leren. Hieronder geven we een aantal voorbeelden. U gaat op vakantie naar een Spaanssprekend land en wilt dat uw kind makkelijker vriendjes en vriendinnetjes maakt. Een of beide ouders zijn Spaanssprekend maar uw kind krijgt geen Spaanse les op de lagere school en u wilt dat u kind op de juiste wijze Spaans leert. Uw kind heeft Spaans op de middelbare school maar wil graag bijles. Of u wilt gaan emigreren en de overstap makkelijker maken voor uw kind.


Kinderen

Lesgeven aan kinderen gaat bij Santiago Taal verschillend dan aan volwassen. Om de lessen spannend en leuk te maken, maken we gebruik van zang, dans en spelletjes. Zo leren uw kinderen spelenderwijs de Spaanse taal. Natuurlijk gebruiken we lesmateriaal dat op kinderen is afgestemd. Ook gaan we er soms op uit. (zie foto's van het uitje naar Artis).
Ervaring leert dat de kinderen het zo leuk vinden dat ze graag nog wat langer willen blijven. Santiago Taal organiseert zowel privé als groepslessen voor kinderen. Bij voldoende belangstelling is het ook mogelijk om in vakantieperiodes les te nemen. In de zomervakanties kan de les dan plaats vinden in een gezellig tuinhuisje zodat de lessen ook buiten gegeven kunnen worden.


Middelbare scholieren

Voor middelbare scholieren kan bijles nuttig zijn om het cijfer op te halen of om gewoon meer fun te beleven aan de Spaanse taal. Voordat de bijles start zal de leraar een intake doen om aandachtsgebieden te ontdekken om zo de lessen af te stemmen op uw zoon of dochter.
Bijles vindt plaats op basis van privé-lessen. Eventueel kan de bijles ook aan twee personen tegelijk worden gegeven

Learn Spanish in Santiago
Anchor 1
bottom of page